Citroencake met Mascarpone

Ingrediënten:

Tarwebloem, suiker, stukjes citroen, tarwezetmeel, mascarpone, fructose, sojabloem, bakpoeder, zout, natuurlijke citroenaroma.

Toevoegen:

500 gram mix, 4 eieren, 225 gram boter, 4 eetlepels melk.

Recept:

Mix de melk, de boter en de eieren goed los met een mixer.
Voeg de cakemix toe en mix dit in plm. 5 minuten tot een glad en luchtig beslag.
Leg op de bodem van het blik een strookje bakpapier tegen het vastbakken.
Doe het beslag in een ingevet cakeblik.
Bak de cake af in een voorverwarmde oven bij een temperatuur van 170 graden, gedurende 65 minuten.
Prik na de baktijd met een sateprikker in de cake. Blijft er geen deeg aan de prikker plakken dan is de cake gaar
Zo niet; verleng dan de baktijd iets.
Laat de cake afkoelen op een rooster

 

Wij maken gebruik van cookies voor analyse, gebruikservaring en een goede weergave van de website.