Bezoek van de Hollandse Molen

Bezoek gehad van Nico Papineau Salm van Vereniging De Hollandsche Molen. Deze nationale organisatie zet zich sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland. Kijk maar eens op de website www.molens.nl.

Het was dan ook een eer dat zij belangstelling toont in molen Sterrenberg. Nico is voorzitter van deze vereniging is bezig met een ronde door Nederland. In verband met het 100-jarig bestaan van deze vereniging in 2023, gaat hij in drie jaar tijd 100 Nederlandse Molens bezoeken.

Hij was trost op wat we zoal (zelf) doen in Nijeveen en op de op stapel staande renovatie. Zijn verslag zal binnenkort ook op de Facebook pagina van de Hollandse Molen.

Wij maken gebruik van cookies voor analyse, gebruikservaring en een goede weergave van de website.